Collectie

Onze collectie racefietsen

Bianchi, Trek, Look, De Rosa, Argon 18 en BH

Bianchi

Bianchi is een Italiaans bedrijf dat als doel heeft de beste fietsen in de wereld te produceren. Daarbij gelooft Bianchi dat het frame het hart van de fiets is. Continue investeringen in materiaaltechnologie zorgen ervoor dat u volledig kunt vertrouwen op Bianchi fietsen.

Look

Baanbrekende technologie voor iedereen beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een uitzonderlijke fiets, even licht als krachtig en responsief, met indrukwekkend mooi uiterlijk, is het logisch om je te richten op de technologie en het ontwerp van LOOK-fietsen.

De Rosa

De Rosa is een Italiaans fietsenmerk. Het familiebedrijf dat het produceert werd opgericht door Ugo De Rosa en maakt koersfietsen in het hogere segment

Argon 18

Argon 18-fietsen staan bekend om hun rijkwaliteit, eigentijds ontwerp en hoge prestaties – voor top profs, lokale circuitkampioenen en alledaagse rijders.

BH

BH is altijd trouw geweest aan een motto: Lichte, wendbare en stevige racefietsen maken. Fietsen die de precieze afstelling van tempoveranderingen en explosiviteit bevorderen, met een grote stijfheid die de kracht van de wielrenner optimaliseert en zijn inspanningen en energie bij het trappen omzet in snelheid. In deze fietsen komt onze eeuwenoude filosofie toegepast op het wielrennen maximaal tot uiting.  

Wil je meer informatie over een van de modellen?