© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com

Trots dat we ook dit jaar weer mecanicien mogen zijn bij de Tour for Life

De Nieuwe SRAM eTap AXS nu verkrijgbaar

Biehler Pro Cycling koerst in 2019 op LOOK 795 BLADE RS

In 2019 zullen rensters van Biehler Pro Cycling hun wedstrijden op fietsen van Look rijden. Tijdens wegwedstrijden rekent de nieuwe UCI-ploeg op de LOOK 795 BLADE RS.

De ploeg dankt haar nieuwe fietsen aan de inspanningen van Threels Cycling. De Woerdense fietsenzaak gelooft in het unieke project en helpt de ploeg haar ambitieuze doel te bereiken: over enkele jaren wil Het SWABO Women Devlopment Team, waar Biehler Pro Cyling onderdeel van is, de beste opleidingsploeg van het vrouwenpeloton worden. “In onze fietsenzaak staan we voor een positieve benadering van de wielersport. 

Dit herkennen we in Biehler Pro Cycling”, de ploeg staat voor een complete, duurzame opleiding van jonge, ambitieuze wielrensters, om ze uiteindelijk klaar te stomen voor het hoogste niveau. We zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan deze positiveve ontwikkeling. Ook zijn we trots bekend te mogen maken dat we officieel dealer van Biehler worden.” De Duitse wielerkledingfabrikant Biehler is de naamgevend sponsor van de wielerploeg, en ze staat bekend om opvallende, in het oog springende designs, maar ook vanwege het duurzame karakter.

“Threels Cycling steekt echt haar nek uit om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze ploeg, en daarmee het vrouwenwielrennen” zegt een dankbare Hans Blom, managing director van Biehler Pro Cycling. “Dankzij hun ondersteuning zijn we in staat de rensters op geweldig materiaal te laten rijden. Gepassioneerde partners als Threels Cycling zijn onmisbaar en we zijn hen dan ook zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van deze fietsen. Dit stelt onze rensters nog beter in staat om te wedijveren met de concurrentie.”

De rensters zelf reageren tijdens de eerste kennismaking met hun nieuwe racemonster erg enthousiast: “Ik kan nog niet echt geloven dat ik dit seizoen op zo’n gave fiets kan rijden”, laat Teuntje Beekhuis, één van de rensters van de nieuwe wielerploeg, zich ontvallen.

Biehler Pro Cycling is de laatste stap die binnen de unieke opleidingsstructuur van het SWABO Women Development Team kan worden gemaakt. Ondanks dat het hier om een UCI-ploeg gaat met een aparte identiteit blijft er een sterke band met SWABO. Vanuit SWABO worden er in een nieuwelingen-, junioren- eliteploeg rensters opgeleid om in de toekomst op het hoogste niveau wedstrijden te rijden.

Nieuwe De Rosa SK PININFARINA

Afgebouwd met ETap van Sram / Bontrager Aeolus 5 pro wielen / zipp stuur / 

Profile Design stuurpen/ prologo zadel / Quarq crankstel / TRP remmen