Project TWAALFTWINTIG van Han Poppema

MAAKKENNIS

Mijn naam is Han Poppema, triatleet en docent lichamelijke opvoeding. Ik ben geboren in Utrecht (4-8-1968) en heb de ALO (Academie Lichamelijke  Opvoeding) gedaan in Groningen. In 2006 kwam ik in aanraking met triathlon door de Triathlon van Woerden. In de afgelopen jaren heb ik al meerder hele- en extreme triathlons voltooid.

TWAALFTWINTIG

In 2020 ga ik elke maand een hele triathlon doen. Telkens in een andere provincie in Nederland. Ik start in januari 2020. Onafhankelijk van het jaargetijde zwem ik altijd in open water en wil ook altijd voldoen aan de afstandsnormen voor een . Met de 12 triathlons die ik ga doen wil ik laten zien wat een fantastische sport dit is. Het zou toch prachtig zijn als elke provincie zijn eigen hele triathlon heeft.
Hiermee hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting het Gehandicapte Kind.

Deel dit artikel

> Dit vind je ook vast leuk