© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com

TEAM THREELS CYCLING FIETST DE TOUR FOR LIFE

Steun ons en draag bij aan succesvol kankeronderzoek

 

Tour for Life: een uniek wielerevenement voor een goed doel

Op dit moment trainen wij hard voor een schitterende wielertocht: de Tour for Life. Tijdens dit jaarlijkse evenement fietsen honderden deelnemers in 8 dagen (25 augustus tot 1 september) van Italië naar Nederland. In totaal 1300 km dwars door de Alpen, Jura, Vogezen en Ardennen tot in de Limburgse heuvels. Dit is niet alleen een persoonlijke uitdaging: door mee te fietsen steunen we ook het Daniel den Hoed Fonds. Met elke kilometer zamelen we geld in voor dit fonds, waarmee succesvol kankeronderzoek wordt gefinancierd.

 

Team Threels Cycling: wie zijn wij

  • Vincent van den Heuvel nam vorig jaar voor het eerst deel aan de Tour for Life. Tijdens deze editie was hij mee als mecanicien om het materiaal te repareren waar nodig. Dit jaar gaat hij weer mee als mecanicien maar ook als renner. De verhalen, de tour, de deelnemers maar zeker het doel hebben vorige jaar zoveel indruk gemaakt dat Vincent dit jaar als renner ook financieel zijn steentje wil bijdragen voor het onderzoek tegen kanker.

  • Henk Bakker is klant bij Threels Cycling en liefhebber van langere toertochten op de weg. Wisselt het vlakke graag af voor een pittige klimsessie, en heeft in 2017 ook aan de Tour for Life meegedaan. De sportieve uitdaging, de sfeer en onderlinge verbondenheid tussen de deelnemers maken dat Henk zich dit jaar graag weer inzet voor het Daniel den Hoed Fonds.

  • Threels Cycling is net als vorig jaar als de mecanicien verbonden aan de Tour for Life. Bij Threels Cycling aan de Utrechtsestraatweg 69 kunt u altijd terecht voor goede adviezen, een kop koffie en alles wat met sportief fietsen te maken heeft.

 

Uw steun helpt ons kanker kansloos maken

Aan inschrijving voor de Tour for Life is de voorwaarde verbonden dat iedere deelnemer een sponsorbedrag ophaalt. Team Threels Cycling heeft zich ten doel gesteld om tenminste 3.500 euro in te zamelen. Daarvoor benaderen wij familie, vrienden en bekenden en houden we inzamelingsacties. Daarnaast willen wij ook bedrijven benaderen voor sponsoring. Wij zouden het geweldig vinden als ons namens wilt steunen. Maak samen met ons kanker kansloos!

 

Waaraan wordt het sponsorgeld besteed

De opbrengst van de Tour for Life gaat naar het Daniel den Hoed Fonds. Dit fonds financiert succesvol kankeronderzoek aan het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam. Daar wordt een hoopgevende methode ontwikkeld die een groot deel van de ruim 100.000 mensen die jaarlijks de diagnose kanker krijgen, een oplossing moet bieden. Deze methode heet personalized medicine: een behandeling die precies past bij de patiënt. Want iedere kankerpatiënt is anders, hetgeen vraagt om een individuele aanpak van zijn of haar ziekte.

 

Wat vragen wij van u

Uw steun draagt wezenlijk bij aan de ontwikkeling van een effectieve behandelmethode tegen kanker. Daar fietsen wij voor, en u kunt ons daarbij helpen.

  • Bedrijfssponsoring: U kunt ons als bedrijf steunen met een sponsorbedrag van 500 euro of meer. Ons streefbedrag als team is 3.500 euro, maar uiteraard zijn alle bijdragen welkom en proberen we uiteindelijk een nog hoger bedrag in te zamelen.

  • Individuele sponsoring: uiteraard kunt u ook als particulier ondersteunen. Elk bedrag is welkom!

 

Wat krijgt u als bedrijfssponsor?

Wij bieden voor uw bedrijfssponsoring de volgende tegenprestaties:

  • Uw logo op onze wielershirts en de volgauto van Threels Cycling tijdens de Tour for Life;

  • Uw logo en naamsvermelding op onze speciale teampagina op threelscycling.nl;

  • Uw logo op onze sociale netwerken met elke dag een verslag van de etappe;

  • Een gratis onderhoudsbeurt van uw racefiets of MTB bij Threels Cycling.

 

Alvast hartelijk dank voor uw steun. Maak samen met ons kanker kansloos!

 

NB: giften zijn fiscaal aftrekbaar, kijk voor meer informatie op eventfoundation.nl.

 

 

 

SPONSOR ONS: WWW.TOURFORLIFE.NL/TEAM-THREELS-CYCLING